Stop smoking -kampanja iskee Pattaya Beachille Jomtien Successin paraatin jälkeen tänään

Pattaya, 23. helmikuuta, 2018-

Apulaiskaupunginjohtaja, lakipäällikkö Sretapol Boonsawat ja Thanet Manoi, meri- ja rannikkoresurssien hallintotoimiston johtaja tapasivat 13. helmikuuta kansanterveysalan työntekijöiden, turistipoliisin ja muiden kaupungin osastojen kanssa hahmotellakseen suhdetoimintaa saada ihmiset noudattamaan Thaimaan sääntöjä. tupakointikielto rannalla.

Kielto tuli voimaan 1. helmikuuta. Tähän asti Pattayan viranomaiset olivat keskittäneet ponnistelunsa kiellon julkistamiseksi Jomtien Beachille. Kun kaupunki on julistanut voiton siellä, se muuttaa Pattayan ja Nakluan rannoille kouluttaakseen sekä rannalla vierailevia että myyjiä kiellosta ja sen seuraamuksista. Pattaya News on käynyt tällä alueella useaan otteeseen ja voi todeta, että merkityt tupakointialueet näyttävät todellakin toimivan.

Tänään klo 3-30 Beach Roadilla järjestettävä paraati on ensimmäinen salpa, jossa julkistetaan tupakoinnin laillinen rajoitus ja sen terveyshaitat. Suunnitteilla on myös rannan siivous. Tämän paraatin odotetaan aiheuttavan liikenneongelmia, mutta se lähettää viestin, että tupakointia ei sallita rannalla. (Huomaa, tupakointi varsinaisella jalkakäytävällä/rantakävelyllä on hyväksyttävää. Tupakointi varsinaisella hiekalla ei ole.)

Dongtan Beachillä kaupungin viranomaiset järjestivät lähes viikoittain tapahtumia joogatunneista aerobiciin. Samanlaisia ​​tapahtumia on nyt odotettavissa Pattayassa ja Nakluassa. Samaan aikaan kunnalliset viranomaiset neuvovat rantamyyjiä auttamaan asiakkaidensa kiellon täytäntöönpanossa.

Me täällä Pattayan uutisissa annamme sinulle jatkossakin päivityksiä tästä. Voimme myös vahvistaa, että virkamiehet eivät TÄLLÄ hetkellä määrää Pattaya Beachillä sakkoja tupakointisääntöjen rikkomisesta, mutta tämän on määrä tulla lähitulevaisuudessa julkisuuskampanjan jälkeen.

Tilaa
SOURCEDaily Mail
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/