Pattaya Night Run saapuu 3. maaliskuuta klo 6 keskiyöhön

Chon Burin maakunnan matkailu- ja urheiluvirasto yhdessä Pattayan kunnan ja siihen liittyvien virastojen kanssa on pitänyt lehdistötilaisuuden tulevasta Pattaya Night Run 2018 -tapahtumasta. Osallistujien joukossa olivat myös Chon Buri Chaicharn Aeimjaroen, Pattayan kaupungin pormestari Anan Charoenchasri. maakunnan matkailu- ja urheiluviraston, provinssin PR-toimiston ja Pattaya Business and Tourism Associationin edustajina.

Apulaiskuvernööri Chaicharn totesi, että Pattaya Night Run -tapahtuman tavoitteena on edistää matkailun uutta suuntausta Pattayalla ja piristää kansantaloutta samalla kun rohkaistaan ​​yleisöä liikkumaan. Päätapahtuma on nimeltään Fun Run, jossa osallistujat pääsevät juoksemaan Pattayan hauskassa yöelämän ympäristössä pirteän musiikin, lasernäytösten ja valotunneleiden kanssa koko kurssin ajan. Toinen erikoisuus on taidenurkkaus, jossa juoksijat voivat roiskuttaa itseään pimeässä hohtavilla maaleilla.

Fun Runin sivussa on konsertti, jossa esiintyvät hittibändit BNK48 ja Ae Jirakorn. Muita hauskoja aktiviteetteja ovat pukukilpailu, joka on jaettu yksilö- ja ryhmäkategorioihin, sekä "Run for More Likes" -valokuvakilpailu sosiaalisessa mediassa. Paljon palkintoja on luvassa.

Ensimmäinen laatuaan Pattaya Night Run järjestetään Bali Hai Pierillä lauantaina 3. maaliskuuta klo 6-XNUMX.

Ilmoittautuminen on vielä mahdollista 25. helmikuuta saakka hintaan 300 bahtia tai VIP-lippu hintaan 500 bahtia. Katso lisätietoja yllä olevasta kuvasta.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
SOURCEPäivittäinen posti
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/