Hallitsematon bussi tuhosi yli 18 moottoripyörää ja 2 autoa Pratumnakin kukkulalla lähellä Soi 4:ää

Pattaya-

Illalla 22. helmikuuta 2018 hallitsematon bussi tuhosi yli 18 moottoripyörää ja vähintään 2 autoa, kun se meni käsistä Co & Caffeen lähellä Pratumnak Hillillä lähellä Soi 4:ää. Poliisi tutkii parhaillaan tapausta.

Annamme lisätietoja, kun saamme niitä. Tiedämme, että tällä hetkellä kukaan ei onneksi loukkaantunut, kun bussi meni hallinnasta. Tiedämme myös, että kuljettaja ilmoitti, että se ei ollut hänen syytään, ja bussi lakkasi vastaamasta. Poliisi tutkii parhaillaan.

Pysy kuulolla.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/