Venäläinen turisti hukkui Pattayan rannalla

Pattaya-

Tiistaina 10. helmikuuta 40 klo 20 2018-vuotias venäläinen turisti, jonka nimeä ei ole julkistettu, hukkui uinnin aikana Pattaya Beachillä. Hän oli vierailemassa Pattayalla vaimonsa kanssa, jonka täytyi nähdä kauhu, kun hänen miehensä hukkui hänen edessään.

Turisti oli uinut määrätyllä uima-alueella lähellä perimmäistä päätä, kun hän näytti joutuneen vaikeuksiin. Laupias samarialainen ui ulos ja auttoi vetämään miehen maihin, kun kymmenet hämmästyneet katsojat huomasivat. Paikallisen säätiön pelastustyöntekijät soitettiin ja he reagoivat nopeasti, mutta miestä ei kuitenkaan pystytty elvyttämään ja hän menehtyi rannalla.

Hänen vaimonsa, myös Venäjältä, oli lohduton ja vaati tietää, miksi he eivät olleet hengenvartijoita paikalla viranomaisille. Paikalliset thaimaalaiset ovat myös kommentoineet sanomalla, että jos Pattayan ja Jomtienin rannoilla olisi säännöllisesti koulutettuja hengenpelastajat, jotka olisivat hyvin koulutettuja ja katselevat valtamerta, ihmishenkiä voitaisiin pelastaa. On tosiasia, että hengenpelastajat ON, mutta he pysyvät enimmäkseen määrätyillä paikoilla lähellä Soi 6:ta ja Soi 9:ää, eikä heitä sijoiteta suoraan rannalle.

Hänen vaimonsa suree rannalla.

Useita vuosia sitten Pattaya City asensi hengenpelastajakoppeja, mutta niitä ei kuitenkaan miehitetty, ja lopulta ne poistettiin, koska ne joutuivat tuolloin laiminlyötyyn tilaan.

Ajatuksemme ovat venäläisen turistin vaimon ja perheen kanssa.

 

SOURCERakastamme Pattayaa
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/