Thaimaan poliisi pidätti sarjahotellivarkaan Siam Bayshore -hotellissa

Pattaya-

Poliisi pidätti 18. helmikuuta 2018 thaimaalaisen Samak Sikhorikrin, 60, murron yrityksestä ja varkausyrityksestä Etelä-Pattayalla sijaitsevassa Siam Bayshore -hotellissa. Sikhorikilla todettiin myös vuodelta 2012 peräisin oleva avoin pidätysmääräys murtovarkaudesta, eikä hän koskaan saapunut oikeuteen näiden syytösten johdosta.

Sunnuntaina kello 2 30. poliisiluutnantti Abiisit Vejjajiva, Pattayan kaupungin poliisipäällikkö ja Pattayan poliisin johtava tutkija Piyapong Ennuwat pidättivät Sikhorikrin hänen asunnossaan murtovarkaudesta syytettynä samana päivänä noin kello 18 Siam Bayshore -hotellissa. .

Bayshoren johto kertoi useiden kuukausien ajan, että vieraat ovat ilmoittaneet kadonneista tavaroistaan ​​huoneestaan, ja täydellisen CCTV-tutkimuksen jälkeen päätettiin, että henkilökunta ei murtautunut vierashuoneisiin ja varastanut, vaan pikemminkin näyttää olevan herra Sikhorikri useaan otteeseen. Sikhorikria epäillään myös ryöstöstä 28. tammikuuta 2018 The Ambassador -hotellissa Na Jomtienissa, koska siellä olevat CCTV-materiaalit näyttävät myös näyttävän hänen murtautuneen vierashuoneisiin varhain aamulla ja turvahenkilöstön hiipivän. Pattayan poliisiviranomaiset ilmoittivat myös poliisille, että he uskovat, että Sikhorikri on vastuussa monista useammista varkauksista Pattayan alueen hotelleissa.

Herra Sikhorikrin hallussa oli useita väärennettyjä alueen hotellien huonekortteja, jotka näyttivät olevan elektroniikkaasiantuntijan valmistamia. Poliisi vahvisti, että hänen hallussaan olevat avaimet näyttivät avaavan suurimman osan Siam Bayshoren huoneista, mutta ne eivät kuitenkaan olleet alun perin myönnettyjä tai kuuluneet hotellin omaisuuteen.

Kello 6 AM CCTV-materiaalissa näytettiin herra Sikhorikri viipyvän rakennuksen ympärillä, kun vieraat lähtivät huoneistaan ​​aamiaiseksi ja päivätoiminnaksi, sitten murtautuivat useisiin huoneisiin ja ottivat pääasiassa käteistä. Poliisi tarkasti hänen asuntonsa ja löysi hänen hallustaan ​​seuraavat setelit, jotka vastasivat hotellin asiakkaiden valituksia.

1. Thaimaan bahtiset setelit 1,000 23,000 bahtia XNUMX XNUMX bahtia.
2. Yksi Thaimaan bahti seteli 500 bahtia
3. Thaimaan bahtiset setelit: 100 bahtia kukin, yhteensä 400
4. Thaimaan bahtiset setelit: 1 50 bahtia
5. Kaksi Thaimaan bahtia arvoista 20 bahtia kumpikin, yhteensä 40 bahtia.
6. 1 USD (Yhdysvaltain dollari)
7. Yksi Singaporen dollari
8. Yuanin setelit, 100 yuania, yhteensä 21 kpl.

Kerätyt todisteet.

Sikhorikri on myöntänyt olevansa syyttömänä tällä hetkellä ja toteaa, että hän ei ollut syyllinen huolimatta selkeistä CCTV-todistuksista, menneisyydestä ja hänen hallussaan olevista väärennetyistä korteista.

Annamme lisää päivityksiä lähitulevaisuudessa täällä Pattaya Newsissa.

 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/