Thaimaan poliisi sai kiinni kaksi salametsästäjää tappamassa suojeltuja eläimiä kansallispuistossa

Pak Chong, Nakhon Ratchasima-

Thaimaan poliisi ja paikalliset viranomaiset ovat ilmoittaneet lehdistölle, että heillä on useita epäiltyjä salametsästystapauksessa lähellä Pak Chongia, Khao Yain kansallispuiston villieläinten suojelualueella. Viikonloppuna Thaimaan viranomaiset ja puistonvartijat pysäyttivät kuorma-auton, jossa oli kaksi thaimaalaista miestä, joista toinen oli nimeltään Mr. Apiwat, poistumassa puistosta. Viranomaiset eivät alustavassa tarkastuksessa havainneet mitään, mutta he totesivat, että molemmat miehet käyttäytyivät hermostuneesti ja epäluuloisesti. Poliisi suoritti ajoneuvon täyden tarkastuksen ja löysi piiloosastosta silvottujen ja suojeltujen villisian, puhvelien ja karhujen pussit.

Eläimet oli viranomaisten mukaan teurastettu kauhistuttavalla ja välinpitämättömällä tavalla kansallispuiston alueella, mikä on Thaimaan lain vastaista. Lisäksi, koska alue on villieläinsuojelualue, molemmista miehistä veloitetaan lisämaksu. Poliisi ilmoitti myös, että kaksi muuta epäiltyä, jotka työskentelivät Apiwatin ja hänen työtoverinsa kanssa, on myös tunnistettu ja pidätysmääräykset on annettu kansallispuistossa meneillään olevan salametsästyksen lopettamiseksi.

Thaimaan poliisi ilmoitti, että epäillyt ottivat eläimet kiinni asettamalla tahallisia ansoja suosittuun eläinten juomapaikkaan kansallispuistossa, mikä aiheutti heille äärimmäistä kipua. Sen jälkeen he teurastivat kiinni jääneet eläimet ja leikkaavat ne paloiksi, minkä jälkeen he laittoivat ne pusseihin tarkoituksenaan myydä ne mustalla markkinoilla ja kulutukseen.

Pak Chongin paikalliset asukkaat ovat raivoissaan miesten toimista ja piittaamattomuudesta maata ja eläinten suojeltua asemaa kohtaan. Viranomaiset toteavat, että asianosaiset miehet asetetaan syytteeseen Thaimaan lain täysimääräisesti, eikä uusia salametsästysyrityksiä kansallispuiston alueella hyväksytä.

 

Kuva postauksen sisällön jälkeen
SOURCEThai PBS
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/