Pattayan kaupungin viranomaiset poistavat kodittomat ja kauppiaat Pattaya Beachiltä

Kaupungin viranomaiset vievät kodittomat ja heidän omaisuutensa rannalta.

Pattaya-

Heinäkuuhun 2017 päättyneen lähes vuoden ajan Pattaya kävi virtuaalisessa sodassa katukauppiaita vastaan, jotka olivat työskennelleet rannoilla ja ostoskeskuksissa vuosikymmeniä. Kovia sakkoja määrättiin, ja kunnan virkailijat tekivät toistuvia lakaisuja sotilaiden tukemana.

Kampanja toimi jonkin aikaa. Kuten Pattayalla usein tapahtuu, suuria aloitteita seurataan vain vähän. Kauppiaat, jotka luulivat voivansa palata vanhoihin tapoihinsa, huomasivat kuitenkin, että Pattayan uusi pomo on yksi hänen suurimmista teemoistaan ​​johdonmukaisuus. Useita kauppiaita kerättiin Beach Roadilla keskipäivällä helmikuun 15. päivänä, ja heille määrättiin sakkoja paljastamaton määrä Thaimaan bahtia.

Apulaispormestari Bandit Kunnajukr tarkasti Beach Roadin ja lähetti seuraavaksi kaupungintalon virkailijat ryöstämään ja ottamaan säilöön kodittomat, jotka kyykisivät kävelyteiden alla tai kerjäävät jalkakäytävällä matoilta.

Säilöön otetut asunnottomat, joilla oli Thaimaan kansalaisuus, lähetettiin Chonburin vähävaraisten suojelukeskukseen. Useat kodittomat eivät olleet Thaimaan kansalaisia ​​ja heillä ei ollut laillista viisumia päästäkseen Thaimaahan, pääasiassa Kambodžasta ja Myanmarista, ja heidät lähetettiin maahanmuuttoon käsittelemään karkotusta.

Ennen kuin Bandit kutsui sitä päiväksi, hän myös pyysi virkailijoita mittaamaan rantatuolikauppiaiden käyttämiä tontteja, mikä pakotti laillisten rajojen ulkopuolelle leviävät muuttamaan.

Kaupunki on ilmoittanut jatkavansa kodittomien poistamista, jotka nukkuvat Thaimaan lakia vastaan ​​rannalla, ja hienoja kauppiaita, jotka haukkuvat tavaroita Beach Roadilla.

SOURCEPäivittäinen posti
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/