Pattaya City lisää uusia kuorma-autoja nopeuttamaan lääkintäjätteen poistamista

Lääketieteellistä jätettä kuljettavat kuorma-autot

Pattaya-

Pattaya lisäsi lääketieteellistä jätettä kuljettavien kuorma-autojen määrää kiistanalaisesta kaatopaikasta Khao Maikaewissa yrittääkseen vaimentaa naapureiden välistä meteliä. Olemme raportoineet tästä myös aiemmin ( https://thepattayanews.com/2018/02/02/pattaya-city-removing-100-tons-medical-waste-khao-maikaew/ )

Natawut Burarak, Miss Nightingale Health Caren johtaja, jonka kaupunki palkkasi poistamaan 120 tonnia vaarallista jätettä, sanoi, että operaatio alkoi yhdellä kuorma-autolla, joka kuljetti kuusi tonnia jätettä Nakhon Sawaniin joka päivä.
Khao Maikaew'n asukkaat, jotka olivat raivoissaan Pattayan sopimusrikkomuksesta, jonka mukaan takapihoilleen ei koskaan säilytetä yli 100 tonnia lääkinnällistä jätettä, väittivät, että kaupungin pitäisi päästä eroon ruiskuista, likaisista siteistä ja muusta tartunnan saaneesta roskasta mahdollisimman nopeasti.

Vastauksena urakoitsija lisäsi ajoneuvoja saatuaan Pattayan korottaakseen maksamansa maksun 11 bahtista kilolta 16 bahtiin kilolta. Kaupungin lasku Khao Maikaew'n sotkun siivoamisesta on nyt noussut 6.4 miljoonaan bahtiin. Tämä ei sisällä maksua Nakhon Sawanin polttolaitoksen hazmaton polttamisesta.

Kolmen päivän kiihdytettyjen kuljetusten jälkeen yritys raivasi 40 tonnia jätettä. Koko ruuhka oli tarkoitus poistaa ennen 15, mutta tänään 17 lääkintäjätteitä ei ole vielä täysin siivottu.

Myös lääkinnällisten jätteiden kaataminen tiedotusvälineissä sai viranomaisia ​​tutkimaan tarkemmin Nakhon Sawanin polttolaitosta.
Ympäristöviranomaiset vetosivat jätteenpolttolaitoksesta vastaavaan yritykseen, koska se ei täyttänyt lakisääteisiä vaatimuksia, vaikka se on ollut toiminnassa jo lähes seitsemän vuotta. Polttolaitoksen viranomaiset ovat luvanneet päästä eroon kaikesta Pattayan lääkejätteestä ennen kuin puututaan sen suurempiin ongelmiin.

Me Pattaya Newsissa jatkamme sinulle tämän tarinan päivittämistä.

 

Tilaa
SOURCEDaily Mail
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/