Englantilainen mies, 30-vuotias Thaimaan asukas, asuu kurjuudessa ja ei pysty kävelemään Buriamissa, hakee apua

Martin Anderson, 65, nykyisessä kodissaan Buriamissa.

Buriam-

Ulkomaalainen mies ja hänen vaimonsa, neiti Thanyaluck Sarapanya, vetoavat yleisöön saadakseen apua. 65-vuotias Martin Anderson on asunut Thaimaassa laillisesti yli kolmekymmentä vuotta. Hän on työskennellyt useissa yrityksissä pääasiassa Pattayan alueella. Kymmenen vuotta sitten hän tapasi vaimonsa, meni naimisiin ja he muuttivat Buriamiin asettuakseen asumaan yhdessä. Heillä on tällä hetkellä koulussa useita pieniä lapsia, joiden kerrotaan olevan 5. luokalla.

Äskettäin herra Anderson, joka painaa yli 200 kg ja jolla on ollut vaikeuksia kävellä jonkin aikaa, kaatui vakavasti kylpyhuoneessa, eikä hän nyt pysty kävelemään ollenkaan. Hän on työkyvytön, on käyttänyt säästönsä ja kärsinyt vaikeista hetkistä kävelykyvyttömyytensä ja painonsa vuoksi. Hänen kotinsa on vuokrattu, ei omistettu, ja perhe ei ole pystynyt maksamaan vuokraa kolmeen kuukauteen ja nyt heitä uhkaa häätö ilman minne mennä lasten kanssa.

Anderson ilmoitti, että hän on pyytänyt suurlähetystöään apua, mutta koska hän ei voi matkustaa tai kävellä, he eivät ole voineet auttaa häntä eivätkä ole tällä hetkellä käyneet hänen luonaan. Lisäksi hänen vaimonsa on myös sokea äskettäin sattuneen onnettomuuden vuoksi ja työkyvytön. Hän on edelleen hänen ainoa huoltajansa ja elättäjänään.

Andersonilla ei ollut rahaa ostaa kannettavaa tietokonetta, koska hän halusi palata töihin verkossa ja näyttää mainoksia yrityksille. Paikalliset viranomaiset ja naapurit hänen kylässään Buriamissa sekä herra Bhin Bannruennit, joka on tunnettu Grateful Gratitude Foundationin jäsen, kokoontuivat yhteen ja tarjosivat rahaa käytettyyn kannettavaan, jotta hän voisi yrittää palata töihin, vaikkakin verkossa.

 

Paikalliset viranomaiset lahjoittavat rahaa perheelle auttaakseen heitä ostamaan kannettavan tietokoneen, jotta herra Anderson voi työskennellä.

Perheellä on kuitenkin edelleen vaikeita aikoja ja he yrittävät saada erääntyneet vuokransa maksetuksi ja maksamaan herra Andersonin sairaanhoidosta hänen syksynsä vuoksi, jotta hän voi palata harjoittelemaan. He ovat pyytäneet julkisesti apua thaimaalaisilla verkkosivuilla, ja me Pattaya Newsissa julkaisemme tämän uudelleen.

Perhe ottaa vastaan ​​pienetkin lahjoitukset Siam Commercial Bank -tilinsä, 2 2 1 2 2 6 8 7 3 9, säästötilinsä kautta. He arvostavat kaikkea apua, jota he voivat saada näinä vaikeina aikoina.

Pariskunnan asunnon kunto.
Paikalliset viranomaiset tapaavat perheen toivoen voivansa auttaa.

 

Kuva postauksen sisällön jälkeen
SOURCEBhin Fanclubin sivu
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/