Päivitys 2: Amerikkalaisella Jose Manuel Polanco Jr.:lla, joka osallistui kohtalokkaaseen baaritappeluun, on aiempi ennätys tappamisesta Amerikassa

Nuori herra Polanco.

Pattaya-

Meillä täällä Pattaya Newsissa on toinen päivitys Yhdysvaltain kansalaisesta, joka on syytetty taposta herra Benjamin Robbin kuolemasta Victoriasta, Australiasta baaritaistelun aikana Ruby Clubilla Pohjois-Pattayalla.

Kun tarkastellaan hänen menneisyyttään, käy ilmi, että tämä EI ole ensimmäinen kerta, kun herra Polancoa syytetään murhasta/taposta ja joku muu on kuollut hänen käsissään. Kuten alla olevista linkeistä voi nähdä, Mr. Polancoa syytettiin, tuomittiin ja hänet tuomittiin (tosin vain muutaman vuoden ja sen jälkeen koeajalla) taposta tappelun jälkeen 90-luvun alussa.

Seuraavat linkit osoittavat tämän todisteen ja ovat melko selvää, että kyseessä on sama mies ja hänellä on ollut tällaista käytöstä.

http://mugshots.com/US-Counties/Florida/Miami-Dade-County-FL/Jose-Manuel-Polanco.44451415.html

http://mugshots.com/US-Counties/Florida/Miami-Dade-County-FL/Jose-M-Polanco.6425188.html

Tapaustiedoissa kerrotaan, että alun perin syyte oli murha, mutta se pudotettiin tappoon ja liittyi ampuma-aseeseen.

Annamme lisää päivityksiä, kun saamme ne täällä Pattaya Newsissa.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/