Australian kansalainen kuoli taistelussa amerikkalaisen ulkomaalaisen kanssa suositussa Northern Pattaya Barissa

 

Pattaya-

Perjantai-iltana 9. helmikuuta noin klo 7 kaksi ulkomaista asiakasta joutui tappelemaan suositussa Ruby Barissa, joka sijaitsee Pohjois-Pattayalla. Australialainen, herra Benjamin Robb, Newport Victoriasta, Australiasta, arvioi olevan puolivälissä tai myöhään neljäkymmentä, sai useita vakavia vammoja, putottiin tajuttomaksi ja näytti saaneen kohtauksen tappelussa Yhdysvaltain kansalaisen kanssa, jonka arvioitiin olevan hänen 30-XNUMX-vuotiaana, jonka nimeä ei tällä hetkellä pidetä oikeudenkäynnin aikana. Ensihoitajat ja poliisi reagoivat nopeasti tapahtumapaikalle muutamassa minuutissa ja toivat Mr. Robbin Pattaya Memorial Hospitaliin. Lisäksi useat ihmiset, mukaan lukien baarin henkilökunta, yrittivät auttaa herra Robbia ja ottivat nopeasti yhteyttä poliisiin ja ensihoitajaan, mukaan lukien toinen suojelija, jolla oli lääketieteellistä kokemusta, joka laittoi herra Robbin oikein toipumisasentoon ja yritti antaa ensiapua.

Valitettavasti noin klo 3 Thaimaan aikaa Mr. Robb kuoli vammojensa seurauksena. Hänen kerrottiin olevan sisäinen verenvuoto ja vakavia kasvovaurioita kalloon ja kalloinsa kohdistuneen iskun seurauksena.

Amerikkalainen pakeni alun perin rikospaikalta, mutta myöhemmin kääntyi mielellään kantaakseen seuraukset poliisiasemalla, joka sijaitsee osoitteessa Soi 9, ja häntä pidetään tällä hetkellä odottamassa ensimmäistä esiintymistään oikeudessa ja traagisen taistelun uudelleenesitystä. arviolta noin kymmenen päivän kuluttua. Robbin perheen ja Australian suurlähetystön on kerrottu saaneen tiedon hänen kuolemastaan. Toistaiseksi ei tiedetä, onko Yhdysvaltain kansalaisella asianajajaa.

On epäselvää, mistä tappelu sai alkunsa, mutta useat silminnäkijät kertovat, että Mr. Robb oli aggressiivinen ja kiihtynyt amerikkalaista sekä baarin henkilökuntaa kohtaan. Silminnäkijät kertovat myös, että molemmat suojelijat olivat vakavasti päihtyneet tapahtuman aikana ja olivat juoneet tasaisesti laukauksia ja viinaa useita tunteja ennen tappelua.

Mr. Robbin henkilöllisyystodistus

Ruby Clubin omistajuuden lausunto, joka on julkaistu Pattayan alueen suosituille ilmoitustauluille, on seuraava:

"Alle 20 sekuntia kestänyt riita kahden asiakkaan välillä perjantai-iltana johti siihen, että yksi henkilö vietiin sairaalaan vakavan näköisiä vammoja saaneen, mikä valitettavasti johti siihen, että hän menehtyi lauantaiaamuna varhain. Kukaan muu asiakas tai työntekijä ei loukkaantunut tapahtumassa.
Toinen asianomainen henkilö luovutti itsensä poliisille, ja hänen oletetaan olevan pidätettynä noin 10 päivän kuluttua tuomioistuimesta.
Vaikka ajatuksemme jäävät uhrien omaisille, haluamme myös kiittää pelastuspalveluita nopeasta ja ammattitaitoisesta huomiosta tapauksen käsittelyssä.

Thaimaan poliisi ei ole tässä vaiheessa antanut virallista lausuntoa, koska he jatkavat rikoksen tutkintaa ja päättävät, mitä syytteitä nostetaan. He ovat kuitenkin täysin tietoisia tapauksesta ja ovat luvanneet toimittaa täydellisen ja perusteellisen tutkimuksen selvittääkseen, mikä johti kohtalokkaaseen tappeluun. He kiittivät myös baarin henkilökunnan, ensihoitajan, poliisin, turistipoliisin ja muiden suojelijoiden nopeaa reagointia, jotka yrittivät auttaa ja saada tilanteen hallintaan nopeasti sekä poliisin välittömästä kutsumisesta.

Annamme lisäpäivityksiä sitä mukaa, kun saamme ne, kun rikoksen uusiminen ja oikeudenkäyntipäivä lähestyvät. Me Pattaya Newsissa osoitamme myötätuntomme uhrien perheelle.

 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/