Amerikkalainen turisti sai sähköiskun Bali Hain laiturilla Pattayalla kummallisessa onnettomuudessa.

Amerikkalainen turisti sai sähköiskun Bali Hain laiturilla Pattayalla

Amerikkalainen turisti sai sähköiskun ja kuoli kummallisessa onnettomuudessa nojattuaan Bali Hain laiturilla sijaitsevaan metallipylvääseen.

Andrey Bessonov, 47, oli ollut lomalla Pattayalla, kun hän lähti veneretkelle naapurisaarelle Koh Larnille.

Ryhmä palasi laiturille ja Andrey suojautui teltan alle lomakeskuksen Bali Hai Pier -laiturilla ennen kuin nojautui metallipylvääseen noin klo 7.30. Kun Bessonov kosketti pylvästä, jonka uskotaan olleen alttiina löysälle johdolle, hän sai sähköiskun suuren turistijoukon edessä.

Ensihoitajat saapuivat ja suorittivat elvytystä kymmenien hämmästyneiden turistien edessä, mutta Andrey, joka on kotoisin Ukrainasta, mutta jolla on nyt Yhdysvaltain kansalaisuus, julistettiin myöhemmin kuolleeksi paikallisessa sairaalassa tässä traagisessa onnettomuudessa.

Todistaja Tanawat Khenkoon kertoi lehdistölle: ”Mies oli ollut veneessä ja seisoi juuri tangoa vasten, kun hän putosi lattialle ja hänen ruumiinsa kouristeli. Kukaan ei tiennyt mitä oli tapahtunut tai mitä tehdä. Ambulanssimiehet sanoivat, että sähkö vuoti ja kosketti pylvästä."

Hän totesi edelleen:

"Se on surullista. Hän oli elossa minuutin lomalla ja nyt hän on poissa. Se olisi voinut olla kuka tahansa, joka kosketti pylvästä."

Ensihoitajat ovat sulkeneet laiturin osan, jossa tapaus tapahtui, ja katkaisivat sähkönsyötön turistien suojelemiseksi tutkiessaan onnettomuuden syytä.

Sawang Boriboon -pelastusryhmä kertoi tarkistavansa alueen varmistaakseen sen turvallisuuden ennen kuin avasivat sen uudelleen yleisölle.

Pattayan poliisi kertoi tänään, että he olivat tietoisia kuolemasta ja jatkavat tutkintaa.

Me täällä Pattaya Newsissa muistutamme, että elämä voi olla lyhyt, elä sitä niin kauan kuin voit.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/