Thaimaan viranomaiset tekivät ratsian suosittuun poikabaariin varhain aamulla

Suojelijat joutuivat huumetestaukseen.

Pattaya-

Varhain aamulla tänään, 7. helmikuuta, Pattayan poliisin ja rikostentorjuntaosaston virkailijat, yhteensä noin kolmekymmentä, tekivät ratsian suosittuun Kiss Pubiin, joka on ainoa naisten poikaklubi, joka sijaitsee Chonburin Banglamungin alueella.

Tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun pubiin on tehty ratsian, ja sitä on jatkuvasti varoitettu olemaan avoinna klo 2 määrätyn sulkemisajan jälkeen. Kuitenkin, koska naapurit valittivat jatkuvasti kovasta musiikista ja meluisista asiakkaista ulkona kaikkina yön tunteina, poliisi joutui toimimaan uudelleen. Tänä aamuna kello 530 poliisit saapuivat paikalle ja olivat pettyneitä aiempien varoitusten jälkeen löytämistään.

Yli sata asiakasta oli edelleen klubilla juomassa ja tanssimassa. Yksi oli alaikäinen ja kaksi saivat positiivisen huumetestin, kun poliisit testasivat kaikki klubin jäsenet. Lisäksi baarilla ei ollut lupaa toimia pitkiä aikoja.

Johtaja, Pornpansa Thippon, pidätettiin ja häntä syytettiin alkoholin myymisestä alaikäiselle ja yökerhon pitämisestä ilman asianmukaisia ​​lupia. Myös kaksi huumetestin saanutta asiakasta pidätettiin.

Poliisitarkastaja everstiluutnantti Korakot Yeunyong ilmoitti, että he neuvovat Bang Lamungin piiritoimistoa antamaan viiden vuoden sulkemisilmoituksen, koska pubi on saanut toistuvia varoituksia.

 

Virkamiehet tarkastavat pubia.
Tilaa
SOURCENation
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/