Pattaya Marine Department tarkastaa kaikki vesiskootterit, pikaveneet ja lauttaliikenteen harjoittajat

  Pattaya-

  Turistipoliisi käynnisti Pattayan eri vene- ja vesiurheiluoperaattoreiden tarkastuksia Phi Phi -saarilla 12 kiinalaista turistia loukkaantuneen pikavenepalon seurauksena.

Komentaja Pol. Everstiluutnantti Piyapong Ensarn sanoi, että upseerit, joihin liittyivät meriministeriön virkamiehet ja sotilaat, alkoivat tarkastaa kaikkia toimijoita Pattayan, Nakluan ja Jomtienin rannoilla tammikuun 14. päivän onnettomuuden jälkeen, jossa oli mukana 31 matkustajaa kuljettanut pikavene.

Erityisesti kohteena olivat lauttapalvelut, pikaveneet, purjelautailu, banaaniveneet ja vesiskootterit. Lisenssit ja vesikulkuneuvojen merikelpoisuus ja turvallisuus sekä veneiden riittävä määrä pelastusliivejä tarkastettiin.

Alustavien tarkastusten seurauksena pidätettiin kolme kambodžalaista, jotka löydettiin työskennellyt purjelautailuoperaatiossa ilman lupaa. Veneen omistaja kutsuttiin matkailupoliisiosaston toimistoon kuulusteltavaksi.

Kaiken kaikkiaan merenkulkuosasto oli tyytyväinen ensimmäisiin tarkastuksiin ja totesi, että useimmat toimijat noudattivat asetettuja turvallisuusstandardeja.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
SOURCEPattayan posti
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/