Pattaya Night Club Raided, lähes 60 alaikäistä alkoholinkäyttäjää löydettiin ja pidätettiin

Paet Bid Bar raid.

 

Pattaya-

Varhain sunnuntaiaamuna noin klo 2, 30. helmikuuta 4 Pattayan alueen poliisi ja hallintoviranomaiset tekivät ratsian Pattayan kolmannella tiellä sijaitsevaan Paet Bid Bariin paikallisten asukkaiden vihjeen perusteella. Tämä baari sijaitsee ja sitä hallinnoi Banglamungin alue Chon Burissa. Saapuessaan ja sytytettyään valot virkamiehet olivat yllättyneitä ja pettyneitä siihen, mitä he löysivät diskossa.

Banglamungin piirin apulaispäällikön Pichet Thamhonin johtamassa ratsastuksessa havaittiin yhteensä 59 (viisikymmentäyhdeksän) alaikäistä juomista. Thaimaassa laillinen juomisen ikä on kaksikymmentä. Joidenkin suojelijoiden kerrottiin olevan jopa neljätoistavuotiaita. Viranomaiset keräsivät ja pidättivät yhteensä 35 miestä ja 24 naista, jotka kaikki olivat alle XNUMX vuoden ikäisiä.

Baarin omistajaa, jonka nimeä ei julkaisuhetkellä tiedossa, syytettiin alkoholin luvattomasta myynnistä, alaikäisten tilojen käyttöön ottamisesta ja alkoholin myymisestä alaikäiselle. Tämän kaupunginosan laillinen lisenssiaika on klo 2, ja vaikka baarilla oli viina- ja yrityslupa, sillä ei ole lupaa toimia klo 00 jälkeen.

Viranomaiset ilmoittivat, että teini-ikäiset vapautettiin vanhemmilleen ja huoltajilleen pidätyksen jälkeen.

Me täällä Pattaya-uutisissa toimitamme lisäpäivityksiä, kun niitä on saatavilla.

 

Tilaa
SOURCEBangkok Post
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/