Pattaya saada ilmastoitu juna Bangkokiin viikonloppuisin, yleisinä vapaapäivinä.

Pattayan rautatieasema

Ilmastoitu matkustajajuna aloittaa liikennöinnin pääkaupungista Pattayaan ensi kuussa, osavaltion rautatieviranomaiset sanoivat maanantaina 5. helmikuuta.

Suosion mukaan uusi junaliikenne voidaan tehdä pysyväksi tai peruuttaa kokonaan.

"Haluamme, että matkailutunnelmaa on enemmän, kun ihmiset ovat matkalla Pattayaan", Thaimaan valtion rautatien matkailumarkkinointipäällikkö Oratai Suwannatas sanoi. "Odotamme thaimaalaisten ja myös suuren joukon kiinalaisia ​​turisteja käyttämään junaa."

Juna aloittaa koeajot vielä ilmoittamatta maaliskuussa. Se lähtee Bangkokista klo 6 ja saapuu Pattayaan klo 30. Paluumatkalle juna lähtee Pattayasta klo 9 ja saapuu pääkaupunkiin klo 3.

Junalla on kuusi pysäkkiä: Si Rachan kaupunki, Pohjois-Pattaya, Pattayan kelluvat markkinat, Nong Noochin trooppinen kasvitieteellinen puutarha, Wat Yan Sang Wararam ja lopuksi päättyy Ban Phlu Ta Luangiin Sattahipin alueella.

Oratai kertoi, että dieselkäyttöinen juna on vielä suunnitteluvaiheessa ja sen koeaika on kuusi kuukautta. Se liikennöi vain lauantaisin, sunnuntaisin ja pyhäpäivinä.

Ilmastoitujen junien lippujen hinnoista ei ole vielä päätetty, mutta Oratai sanoi, että "junien investointikustannukset ovat korkeat".

Kuva postauksen sisällön jälkeen
SOURCEKhaosod englanti
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/