Päivitys: Tikkataulujen lisäksi biljardipöydät, tanssilattiat verotetaan / lisensoidaan

Päivitys eilisestä artikkelistamme: https://thepattayanews.com/2018/02/03/dart-boards-leagues-suspended-throughout-pattaya-businesses-told-new-license-coming/

Pattaya News ja paikallisten yritysten omistajat ovat pyytäneet Pattayan kaupungintalolta ja Ampurilta selvennystä uutisiin, että tikkataulut on lisensoitava ja verotettava. Kaupungintalon virkamiehet selvensivät seuraavaa:

V. Nykyinen viihdelisenssi EI kata biljardipöytiä, tikkatauluja tai tanssilattiaa. Yritys tarvitsee molemmat lisenssit. Kaikentyyppiset tikkataulut, biljardipöydät jne. sisältyvät myös pieniin peliversioihin tai magneettisiin/elektronisiin tikkatauluihin.

B. On oltava erillinen lisenssi, jonka he ilmoittivat olevan ostettavissa (tällä hetkellä ei vahvistettu tai hinta vahvistettu, ja yhteyshenkilömme ovat ilmoittaneet, että he jatkavat kyselemistä näistä tiedoista, mutta eivät saa määrättyä vastausta.) Ampurin kautta.

C. Tarvitset erillisen lisenssin jokaiselle esineelle, esimerkiksi jos sinulla on biljardipöytä, tikkataulu ja tanssilattia, tarvitset 3 erillistä lisenssiä.

D. Lisenssi perustuu PER tikkatauluun tai PER biljardipöytään. Joten biljardisali, jossa on useita biljardipöytiä, maksaa huomattavasti enemmän kuin olutbaari, jossa on yksi biljardipöytä.

E. Tanssilattiat veloitetaan tanssilattian neliöjalkaa kohti. Tästä syystä jotkut diskot, kuten Bamboo lähellä Walking Streetiä, ovat päättäneet luopua tanssilattiasta.

F. Täytäntöönpano on parhaillaan käynnissä riippumatta mahdollisuudesta saada lisenssi oikein tällä hetkellä, minkä vuoksi useat yritykset ovat poistaneet tikkataulunsa tai tanssilattiansa. Myös biljardipöytien julkistaminen aiheuttaa todennäköisesti myös häiriöitä.

Me täällä The Pattaya Newsissa jatkamme päivitysten tarjoamista sitä mukaa, kun saamme niitä, koska tämä vaikuttaa moniin Pattayan turisteihin ja ulkomailla asuviin.

SOURCEPattayan kaupungintalo
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/