Thaimaan poliisi pidätti 10 "musta ihmistä" operaatiossa Black Eagle

Äskettäisen ratsastuksen aikana pidätettyjä ihmisiä.

BANGKOK - Poliisi kertoi pidättäneensä 10 "musta ihmistä" eri rikoksista varhain torstaiaamuna operaatiossa, jota he itse kuvailivat rasistiseksi motiiviksi, mikä on laillista Thaimaan lain mukaan.

Kymmenen ihmistä eri Afrikan maista ja Intiasta paraati toimittajien eteen Nana-hotellissa Soi Sukhumvit 4:ssä noin kello 1:30 2018. tammikuuta XNUMX. Heidät kaikki pidätettiin tummaihoisiin ulkomaalaisia ​​vastaan ​​aiemmin samana yönä tehdyssä ratsian yhteydessä jatkuvat ponnistelut poliisi on nimennyt "Operaatio Black Eagle", joka on jatkunut useita kuukausia ja jossa poliisi erityisesti pyytää tummaihoisilta ulkomaalaisilta passia ja todisteita maassa olemisesta laillisesti.

"Tässä ratsiassa löysimme ihmisiä, jotka olivat ylittäneet viisuminsa", poliisikenraalimajuri Surachet Hakpal sanoi lehdistölle. ”Etsimme ravintoloita, baareja, juhlapaikkoja ja ruokapaikkoja Nanan ja Soi Cowboyn ympäristöstä. Näin olemme turvanneet matkailijoille turvallisemman paikan ja heidän luottamuksensa.

Ratsia kuvaavassa kuvassa Surachet kävelee pidätettyjen keskuudessa ja kysyy: "Mistä olet kotoisin?

Surachet on vastannut Operaatio Black Eaglesta sen alkamisesta viime vuodesta lähtien Juntan vanhempien johtajien määräyksestä.

Kenraalimajuri Surachet oli useiden samankaltaisten ratsioiden takana edellisenä vuonna, ja totesi, että Operaatio Black Eagle on saanut aikaan yli 145 pidätystä ja yli 400 tummaihoisen ulkomaalaisen tarkastusta.

10 pidätystä tänä aamuna, muun muassa nigerialainen ja ghanalainen, jotka olivat tulleet maahan laittomasti; kaksi intialaista, kaksi nigerialaista ja kaksi ugandalaista, jotka olivat ylittäneet viisuminsa; yksi kenialainen työskentelee ilman lupaa ja yksi ugandalainen, jolla on kokaiinia.

Me täällä The Pattaya Newsissa muistutamme lukijoitamme, että kaikkien, riippumatta siitä, mistä he ovat kotoisin, tulisi kantaa mukanaan passikopio, MILLÄ myös on kopioitu maahantuloleima ja olla maassa laillisesti koko ajan. Ole turvassa.

Tilaa
SOURCEKhaosod englanti
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/