Tikkataulut/liigat keskeytetty koko Pattayassa, Businesses kertoi, että uusi lisenssi tulossa

Thaimaan Darts Associationin ilmoitus.

Pattaya-

Paikalliset darts-pelaajat ja tikkayhdistykset olivat yllättyneitä kuullessaan 2, että kaikki darts-liigat keskeytetään ja tikkataulut poistetaan. Pattaya Darts -yhdistys sanoo, että sille on kerrottu, että baarien on ostettava uusi lisenssi erityisesti tikkatauluja ja tikkaligoja varten. Tämä sisältää elektroniset tikkataulut, magneettiset tikkataulut jne.

Tikkaheittolisenssi ei kuitenkaan ole tällä hetkellä saatavilla. Pattaya News voi vahvistaa, että useat alueen yritykset ovat poistaneet tikkataulunsa varotoimenpiteenä, mukaan lukien Retox-ryhmä tai tällä hetkellä keskeytetyt tikkaliigat. Paikalliset tikkapelaajat ja Thaimaan Dart Association ottavat yhteyttä kaupungintaloon saadakseen lisäselvityksiä tästä täytäntöönpanosta ja siitä, milloin lisenssi on saatavilla, sekä kustannuksista.

Useita päiviä ennen tätä ilmoitusta Pattaya News voi vahvistaa, että Thaimaan lainvalvontaviranomaiset tekivät ratsian HK Darts Bariin, joka sijaitsee osoitteessa Soi 6 Pattayalla, ja useita sähköisiä tikkapelejä takavarikoitiin ja poistettiin. Heille kerrottiin myös, ettei heillä ole lisenssiä koneisiin (vaikka sellaista ei tällä hetkellä ole saatavilla), ja tätä kirjoitettaessa lainvalvontaviranomaiset ovat sulkeneet sen lisenssirikkomusten vuoksi.

Me täällä The Pattaya Newsissa annamme jatkotoimia, kun saamme City Hallilta ja Thaimaan Darts Associationilta lisätietoja tästä tikanheittoa koskevasta täytäntöönpano- ja lisenssisäännöksestä.

 

 

Tilaa
SOURCEPattaya Darts Association
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/