Muistutus: Pattaya Beachin tupakointikiellon täytäntöönpano alkaa tänään 1. helmikuuta.

Tänään, torstaina 1. helmikuuta, Pattaya Beachin tupakointikielto ja sakkojen täytäntöönpano alkaa.

Aiemmin pormestari Anan Charoenchasri johti 19. tammikuuta tupakoinnin lopettamistapahtumaa Jomtien Beachillä tautien valvontaosaston virkamiesten, Pattayan poliisin edustajien ja meri- ja rannikkoresurssien hallintotoimisto 2:n kanssa mainostaakseen kiellon täytäntöönpanon alkamista 1. helmikuuta. tuli laiksi viime vuonna.

Kaupungin työntekijät tarjosivat ilmaisia ​​terveystarkastuksia ja puhujat antoivat vinkkejä siitä, kuinka päästä eroon tottumuksesta. Toiset puhuivat suurelle joukolle tupakoinnin ja passiivisen tupakoinnin terveyshaitoista sekä tupakantumppien aiheuttamista ympäristövaikutuksista.
Tapahtuma päättyi joogatunnille ja virkamiehet johtivat rantasiivousta, jossa he väittivät keränneensä yli 50,000 XNUMX poisheitettyä peppua.

Pormestari on antanut valtuudet panna kielto täytäntöön meri- ja rannikkoresurssien toimistolle. Poliisi ja kunnalliset virkamiehet panevat kuitenkin myös kiellon täytäntöön ja voivat määrätä ankaria sakkoja tai pidättää tupakoitsijoita, jotka syttyvät tiettyjen alueiden ulkopuolella.

Pormestarin virasto varmistaa edelleen, että he kouluttavat yleisöä tänään alkavasta täytäntöönpanokaudesta ja haluaa muistuttaa turisteille, Thaimaan kansalaisille ja ulkomailla asuville, että täytäntöönpano alkaa tänään. Dongtan Beachillä ja Jomtien Beachillä on tällä hetkellä useita tupakointialueita, joissa täytäntöönpanoa ei tapahdu kaukana päärannasta. Nämä tulevat Pattaya Beachille lähitulevaisuudessa, viranomaiset ilmoittivat.

 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/