Qatar Airlinesista tulee ensimmäinen Lähi-idän lentoyhtiö, joka tarjoaa suoria lentoja Pattayan U-Tapeon lentokentälle

Qatar Airlines

Qatar Airwaysin ensimmäinen suora suora lento Pattayan lomakohteeseen on laskeutunut U-Tapao Rayong Pattayan kansainväliselle lentokentälle avaten lentoyhtiön uusimman thaimaalaisen määränpään.

Tämä on lentoyhtiön viides reitti Kaakkois-Aasian maahan ja ensimmäinen uusi reitin lanseeraus Qatar Airwaysille tänä vuonna, sillä se jatkaa maailmanlaajuisen reittiverkostonsa nopeaa laajentamista.
Lento QR828 laskeutui 29. tammikuuta, ja se toivotettiin tervetulleeksi perinteisellä vesitykkitervehdyksellä.

Qatar Airwaysin uusi neljä kertaa viikossa liikennöivä lento Pattayaan tarjoaa viiden tähden mukavuuden Boeing B787 Dreamliner -lentokoneessa, jossa on 22 paikkaa bisnesluokassa ja 232 paikkaa turistiluokassa.

Qatar Airwaysin konsernijohtaja Akbar Al Baker sanoi: "Olemme iloisia saadessamme olla ensimmäinen Lähi-idän lentoyhtiö, joka tarjoaa suoria lentoja Pattayaan."

Lähde: Travel Trade Daily

Tilaa
SOURCEMatkakauppa päivittäin
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/