Ranskan kansalainen tunnustaa thaimaalaisen naisen murhan Thaimaan poliisille

Epäilty vangittuna.

Ranskan kansalainen tunnusti tiistaina leikkaaneensa thaimaalaisen rakastajansa italialaisen aviomiehen kurkun, Thaimaan poliisi ilmoitti 30. tammikuuta 2018.

Amaury Rigaud kertoi tänä aamuna, että Giuseppe de Stefanin vaimo Rujira Iemlamai auttoi häntä rikoksessa. Hänen tunnustuksensa tuli sen jälkeen, kun epäillyt kääntyivät toistensa kimppuun edellisenä päivänä ja syyttivät toista rikoksesta.

Poliisi sanoi, että he ovat nyt hylänneet väitteet "kolmannesta tappajasta" ja syyttivät molempia murhasta.

"Hän tunnusti tehneensä todellisen murhan, mutta emme usko häntä 100-prosenttisesti", rikosta tutkivan paikallisen poliisiaseman päällikkö eversti Chaisathian Maneejak sanoi tiistai-iltapäivällä. ”Siksi veloitamme molempia. Ei ole myöskään kolmatta tappajaa. Kaikki on tehty.”

Rujira, 38, ja Rigaud, 33, vangittiin viidakossa Kamphaeng Phetin ja Takin välisellä provinssin rajalla väitetystä Giuseppe de Stefanin paloista ja polttamisesta.
"Löysimme sopivan määrän todisteita", eversti Direk Thannanoniwat sanoi tiistaina iltapäivällä, oikeuslääketieteen poliisi, joka tutki Rujiran ja Rigaudin pakoajoneuvon.

Ennen tunnustusta Rigaud oli kuulemma kertonut heille, että heidän rakkauskolmionsa oli todellisuudessa neliö, ja väitti, että thaimaalainen mies – toinen Rujiran poikaystävä – oli auttanut ja auttanut murhassa.

Kenraalimajuri Thawatchai Muannara sanoi, että Rigaud oli sotilas Ranskan armeijassa, jossa hänen väitetysti palveli viisi vuotta tarkka-ampujana ennen kuin hän tuli Thaimaahan ja tapasi Rujiran vuonna 2016.

Kuva epäillyistä ja hänestä piiloutumassa puuhun.

"Hän käytti sotilaallisia taitojaan auttamaan häntä pakenemaan viidakkoon ja piiloutumaan siihen erittäin taitavasti", Thawatchai sanoi.

Eversti Chaisathian Maneejak paikalliselta poliisiasemalta, joka tutkii rikosta, sanoi, että murhapäivänä 61-vuotias de Stefani kertoi Rigaudille eroavansa Rujirasta 100,000 XNUMX bahtilla. Kolme keskustelivat ehdoista, mutta eivät päässeet sopimukseen, kiista, joka kiihtyi ja johti italialaisen murhaan.

Maanantaiaamuna, 29. tammikuuta 2018, lähes sadan poliisin ryhmä löysi Rujiran piileskelemässä hedelmätarhan longan-puussa, pitelemässä pussia ruokaa ja näkyvästi uupuneena 10 päivän paon jälkeen. Rigaud pidätettiin samassa hedelmätarhassa kilometrin päässä sunnuntai-iltana.

Poliisi piti kaksikkoa vangittuna eri paikoissa.

Me täällä Pattaya Newsissa olemme iloisia kuullessamme, että nämä tappajat ovat kaltereiden takana. Thaimaan poliisi ilmoittaa, että heitä syytetään mahdollisimman laajasti.

Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/