Thaimaa äänestettiin maailman parhaaksi maaksi yrityksen perustamiseen

Thaimaa äänestettiin ykköseksi parhaiden liiketoiminnan aloittavien maiden listalla toista vuotta peräkkäin US News and World Reportin kaikkiaan 80 maan joukosta.

Kauppaministeri Sontirat Sontijirawong sanoi perjantaina (26. tammikuuta), että yhdysvaltalainen mediayhtiö sijoitti Thaimaan myös 8. sijalle 25 parhaan sijoitusmaan listalla.
Hän selitti Thaimaan parantuneen sijoituksen kahdessa kategoriassa kauppaministeriön leikkaamisen esteiden uusien yritysten rekisteröinnille Thaimaassa ja toimijoiden rekisteröintikustannuksiin.

Raportti perustui satunnaiseen kyselyyn, johon osallistui 21,000 XNUMX vastaajaa eri puolilla maailmaa.

”Yrityksen aloittaminen Thaimaassa kestää Maailmanpankin mukaan noin viisi päivää. Uusi yritystiheys on yksi alueen alhaisimmista, mikä jättää tilaa toiveikkaalle yrittäjälle. Vaikka yritykset, jotka eivät ole thaimaalaisten enemmistöomistuksessa, ovat yritysten kannalta edullisimpien maiden joukossa, ovat Foreign Business Actin alaisia, jonka mukaan monet liiketoimintasuunnitelmat, jotka voisivat houkutella yrittäjiä Thaimaahan, ovat rajoitettuja, mukaan lukien riisin valmistus ja matkailu", USNews kertoo. ja World Report sanoi Best Countries to Start a Business -sijoitusraportissa.

Parantunut sijoitus Parhaiden yritysten perustamismaiden ja Parhaiden sijoittajamaiden listoilla oli selvä merkki ulkomaisten liikemiesten käsityksestä, että Thaimaa on parantanut ympäristöjä, jotka ovat suotuisat ulkomaisille liikemiehille yrityksen perustamiseen tai sijoittamiseen. , sanoi ministeri Sontirat ja lisäsi, että Yhdysvaltain verkkosivuston parannettu sijoitus vastaa Maailmanpankin viime marraskuun 1. päivänä julkaisemaa raporttia, joka koski maailman helppoutta liiketoimintaa harjoittavien maiden luokitusta, joka sijoitti Thaimaan sijalle 26.

Tällä hetkellä Yhdysvallat on maailman kolmanneksi suurin kauppakumppani Thaimaan kanssa ja ensimmäinen Pohjois-Amerikan maiden kanssa. Myös Yhdysvaltojen suorat ulkomaiset sijoitukset Thaimaahan sijoittuivat kolmanneksi Japanin ja Singaporen jälkeen suorien sijoitusten arvoksi arviolta 11.7 miljardia dollaria.

Lähde: Thai PBS

Tilaa
SOURCEThai PBS
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/