Muistutus: Sähkösavukkeet/haihdutus on Thaimaan lain vastaista

Kokoelma e-savukkeita,

 

Jos lähdet pian Thaimaahan, on parasta jättää sähkösavukkeet kotiin.

Thaimaan ulkoministeriö antoi torstaina 25. tammikuuta matkustusvaroituksen useiden maiden suurlähetystöille, jossa Thaimaahan matkustaville ulkomaalaisille kerrottiin, että sähkösavukkeet ovat maassa laittomia. Hälytys seurasi jossain ulkomaisessa lehdistössä uutisia vanhemman israelilaisen pariskunnan pidätyksestä viime viikolla sähkösavukkeiden hallussapidosta ja noin 20,000 600 bahtin (XNUMX USD) sakosta. Heitä uhkattiin myös pidätyksellä, jos he eivät pysty maksamaan sakkoa.

Perjantaista 26. päivästä lähtien Kansallisen turvallisuusneuvoston matkustusneuvontasivulla on ollut seuraava hälytys: ”Ulkoministeriö suosittelee, että ulkomaalaiset pidättäytyvät saapumasta maahan [Thaimaahan] sähkösavukkeen kanssa. Lakia rikkova henkilö voidaan tuomita sakkoon, oikeuden eteen ja vankeuteen."

Ministeriö julkaisi linkkejä Thaimaan suurlähetystöön Washington DC:ssä Yhdysvalloissa ja artikkelin, jossa selitettiin lakia. Seuraava on teksti kyseisestä lausunnosta:

"Nauti Thaimaan lomastasi, mutta jätä sähkösavukkeet kotiin. Ne ovat laittomia täällä”, artikkelissa lukee. "Jokainen, joka rikkoo tätä lakia käyttämällä sähkösavuketta – tai höyrystää – Thaimaassa, voidaan pidättää ja saada vankeustuomio tai sakko useaan kertaan laittomien esineiden arvoon. Tämä koskee sekä ulkomaalaisia ​​että thaimaalaisia. Viime aikoina on sattunut tapauksia, joissa ulkomaalaisia, jotka eivät tienneet kiellosta, uhkaa paikan päällä sakko tai pidätys."

Artikkelissa lainattiin Thaimaan hallituksen tiedottajaa, joka sanoi, että kielto otettiin käyttöön terveydellisistä syistä ja että sitä ehdotettiin alun perin siksi, että sähkösavukkeet houkuttelivat nuoria tupakoimaan.

Thaimaassa järjestetään yksi maailman aggressiivisimmista tupakoinnin vastaisista mainoskampanjoista.

Me täällä Pattaya Newsissa olemme haastatelleet henkilökohtaisesti useita vierailijoita, joille on määrätty sakkoja ja pidätetty sähkösavukkeen käytöstä Pattayalla. Suosittelemme, ettet ota niitä mukaan lomallesi tai käytä niitä julkisissa tiloissa, kuten Walking Streetillä tai Beach Roadilla.

Lähde: Thaimaan ulkoministeriö

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/