Pattayan kaupungin roskia kasaantuu, ei kerätty moneen päivään

Roskat kerätään kasaantumisen jälkeen.

PATTAYA: – Pattayan asukkaat haluavat tietää, miksi heidän roskiaan ei ole kerätty kolmeen päivään ja miksi niitä on kertynyt Pattayan tiettyihin kyliin ja syrjäisiin osiin.

Entinen kaupunginvaltuuston jäsen Ittiwat Wattanasartsathorn sanoi, että useat asukkaat eri puolilla kaupunkia olivat soittaneet hänelle ilmoittaakseen, että heidän kyliinsä kasautui haisevaa, mätänevää roskaa, koska kukaan ei tullut hakemaan niitä. Lisäksi on raportoitu, että se houkutteli kulkukoiria ja aiheutti lukuisia päänsärkyä paikallisille asukkaille.

Ittiwat arveli, että kaupungin sopimus roskakorin kanssa on saattanut päättyä tai sitä uusitaan, mikä viivästytti noutoja.

Thai Visan haastattelemat paikalliset asukkaat sanoivat, että näin tapahtuu usein tähän aikaan vuodesta viime vuosien aikana, mutta heillä ei ole koskaan ollut varmaa vastausta miksi.

Pattayan sopimus roskakoriyrityksen Environmental Conservation Organizationin kanssa päättyi 31. lokakuuta, mutta kaupungin viranomaiset olivat sanoneet elokuussa jatkavansa sitä, koska he eivät valmistautuneet löytämään korvaavaa ajoissa jatkaessaan vaihtoehtojen etsimistä.

Me täällä The Pattaya Newsissa olemme kuulleet, että roskien keräämisen pitäisi alkaa pian ja sopimustilanne on ratkennut.

Roskat kerätään kasaantumisen jälkeen.

Lähde: Thai Visa

Kuva postauksen sisällön jälkeen
SOURCEThaimaan viisumi
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/