Cobra Gold ja lähes 6000 Yhdysvaltain sotilasta saapuvat Pattayan alueelle 13.-23. helmikuuta

Cobra Gold 2017 -tapahtuman päätösseremonia

BANGKOK, 28. tammikuuta - Vuotuinen monikansallinen sotilasharjoitus koodinimeltään Cobra Gold pidetään Thaimaan itäisellä alueella ensi kuussa, sanoi Thaimaan laivaston upseeri uutismedialle sunnuntaina 28. päivänä.

Thaimaa, Yhdysvallat ja useat muut Aasian maat osallistuvat vuosittaiseen sotaharjoitukseen 13.-23. helmikuuta Thaimaan itäisissä maakunnissa, mukaan lukien Sattahipin laivastotukikohta Chonburissa, U-tapaon laivastotukikohta Rayongissa, Chachoengsao ja Chanthaburi. , sanoi nimettömänä pysyttelevä merivoimien upseeri.

Sotilashenkilöstöä kymmenistä maista joko osallistuu tai tarkkailee Cobra Gold 2018 -tapahtumaa, joka sisältää ensisijaisesti komentopaikan harjoituksen, kenttäharjoituksen sekä humanitaarisen avun ja katastrofiavun, hän sanoi.

Cobra Goldia pidettiin ensimmäisen kerran vuonna 1982, ja sitä pidetään Aasian ja Tyynenmeren alueen suurimpana sotaharjoituksena.

Pattaya News puhui Yhdysvaltain armeijan virkamiehelle, joka ilmoitti nimettömänä, että sotilailla on vapaus, mutta se on kuitenkin tiukkojen rajoitusten alainen ja keskittyy vierailemaan paikallisissa humanitaarisissa toimissa, temppeleissä ja joissain virkistystoiminnoissa, kuten paikallisissa ravintoloissa ja vesipuistoissa ja rajoitetaan vain muutamaan päivään, koska sotilaat ovat ensisijaisesti kiireisiä komentoharjoituksissa. Heillä on myös tiukka ulkonaliikkumiskielto harjoitusten aikana.

Armeija ilmoitti aiemmin tiedotusvälineille, että kaikkiaan seitsemän maata osallistuu täydellisiin sotilasharjoituksiin. Ne ovat Yhdysvallat, Thaimaa, Singapore, Etelä-Korea, Indonesia, Japani ja Malesia.

Lisäksi harjoitukseen liittyy tarkkailijoina kymmenen maata – Brunei, Laos, Kambodža, Myanmar, Vietnam, Saksa, Pakistan, Sri Lanka, Brasilia ja Ruotsi.

Thaimaa työllistää 5,600 5,800 henkilöä, kun taas 200 146 tulee Yhdysvalloista, 68 Etelä-Koreasta, 50 Japanista, 44 Indonesiasta, XNUMX Singaporesta ja XNUMX Kiinasta ja Intiasta.

 

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/