Thaimaan poliisi löysi 200 miehen pakaraan piilotettua metamfetamiinitablettia

Poliisi osoitti meta-tablettien sijaintia.

 

Pohjois-Phayaon maakunnassa Thaimaan poliisi vastasi vihjeeseen ja etsi paikallista thaimaalaista Pattapong Chaimongkolia, 27. Tavanomaisen ruumiinetsinnässä Thaimaan poliisi ei löytänyt mitään epäilyttävää. Thaimaan poliisi kuitenkin sanoi, että mies käyttäytyi edelleen hermostuneena ja epäluuloisena. Tässä vaiheessa poliisi pyysi täydellistä etsintöä.

Kun herra Chaimongkol veti alusvaatteet alas, poliisi huomasi nopeasti sinisen muovipussin, joka työntyi ulos hänen pakaroistaan ​​ja työnsi peräsuoleen ylös. Pussin sisällä oli yli 200 meth-tablettia, joita kutsutaan paikallisesti Yabbaksi.

Chaimongkol myönsi, että huumeet olivat hänen ja että hän aikoi myydä ne muille paikallisille asukkaille. Hänet pidätettiin ja häntä syytetään Thaimaan lain mukaan. Me Pattaya Newsissa kiitämme Thaimaan poliisia siitä, että he ryhtyivät kaikkiin tarvittaviin toimenpiteisiin huumekauppiaiden kiinni saamiseksi.

Häntä syytettiin luokan 1 lääkkeen hallussapidosta myyntitarkoituksessa.

Lähde: Coconuts.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/