Onko marihuana laillista Thaimaassa? Tuomme sinulle todellisen tarjouksen.

Marihuana kasvi.

Viime aikoina tiedotusvälineet ovat olleet monissa uutisjulkaisuissa kuhisemassa ja "huipussaan" mahdollisuudesta lääkinnällisen marihuanan lailliseksi Thaimaassa. Tämä ei olisi ensimmäinen kerta, kun tästä keskustellaan, ja tästä on ollut artikkeleita aiemminkin. Sosiaalisen median maailma sytytettiin tuleen, kirjaimellisesti, aiemmin tällä viikolla, kun useat uutissivustot julkaisivat, että lääkemarihuana oli tulossa lailliseksi. Jopa marijuana.com ja suuret marihuanauutisten tietolähteet julkaisivat tämän.

Me täällä Pattaya Newsissa kaivauduimme syvälle tähän huhuun ja näihin artikkeleihin ja olemme tähän asti pidättäytyneet kommentoimasta tätä nyt, kun meillä on oikea vastaus.

Tällä hetkellä, monien ihmisten suureksi pettymykseksi, marihuana ei tule lailliseksi Thaimaassa millään tavalla, muodossa tai muodossa. Pääministeri kenraali Prayut Chan-o-cha on julkisesti todennut, että lisätutkimuksia tarvitaan ja väite, että lääkekannabisviljelylle olisi laillinen kannabisviljelmä, on virheellinen. Hän totesi, että Thaimaan viljelijäyhdistyksen puheenjohtajan Prapat Panyachartraksan tiedotusvälineille antama ilmoitus, jonka mukaan viranomaiset suostuivat rakentamaan 5000 rain laitoksen Sakorn Nakhonin maakuntaan marihuanaa varten lääketieteellisiin tarkoituksiin, ei ollut oikea.

Lainaus pääministerin kenraalilta:

"En ole koskaan tiennyt siitä. Kysyin Piyasakonilta [Sakolsattayatorn, kansanterveysministeri] ja hän sanoi, ettei ole annettu asetuksia sen sallimiseksi.

Vaikka marihuanaa voidaan kasvattaa ja myydä laillisesti joissakin maissa lääketieteellisiin tarkoituksiin, Thaimaa tarvitsee kovia toimenpiteitä kaikenlaisten huumeiden leviämisen estämiseksi, hän lisäsi.

"Toistaiseksi kannabiksen istutuslupaa ei voida hyväksyä thaimaalaisille." Pääministeri kenraali Prayut totesi tehden hyvin selväksi, että tällä hetkellä Thaimaassa ei ole laillista marihuanaa.

Me täällä Pattaya Newsissa jatkamme todellisten tämän hetken uutisten ja lisäpäivitysten toimittamista, kun saamme niitä.

Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/