Legendaarinen nyrkkeilijä Frank Bruno vierailee Pattayassa ja Robin Hood Tavernissa illalla Frank Brunon kanssa

Frank Bruno Tapahtuman tiedot

Torstaina 18. tammikuuta 2018 Frank Bruno vieraili seisomahuoneessa vain innostuneiden fanien joukossa Robin Hood Tavernissa, joka sijaitsee Second Roadilla Avenue-ostoskeskuksessa puhuakseen elämästään, nyrkkeilyurastaan, kamppailuistaan ​​ja henkilökohtaisesta elämästään ja puhuakseen. hänen uudesta kirjastaan ​​Let me Be Frank.

Anna minun olla Frank.

Robin Hood Tavernin tarjoaman herkullisen buffetillallisen jälkeen yleisö sai kuulla Frankin haastateltavan noin kolmenkymmenen minuutin ajan. Hän oli hämmästyttävän, sanaleikki, suora ja puhui henkilökohtaisista kamppailuistaan ​​ja elämästään nyrkkeilyn aikana ja sen jälkeen. Frank viihdytti yleisöä nokkeluudellaan, viehätysvoimallaan ja rehellisyydellään, mikä johti huoneen taputukseen useita kertoja.

Frank avasi sitten puheen yleisölle vielä 1000 minuutiksi ja vastasi rehellisiin ja töykeisiin kysymyksiin yleisöltä, jotka vaihtelivat hänen henkilökohtaisesta elämästään hänen suosikki vastustajiinsa hänen pitkän uransa aikana. Sitten Frank allekirjoitti kopiot kirjastaan ​​paikalla olleille innostuneille faneille. Niille, jotka haluavat edelleen ostaa allekirjoitetun kopion, ne ovat edelleen saatavilla Robin Hood Tavernissa vain XNUMX bahtilla.

Frank oli herrasmies ja yleisön reaktiosta päätellen tapahtuma oli menestys. Frank tekee kaksi muuta tapahtumaa vierailunsa aikana Pattayassa, Thaimaassa ja osallistuu paikalliseen nyrkkeilytapahtumaan tänä lauantai-iltana. Me täällä The Pattaya Newsissa olemme iloisia ja ylpeitä saadessamme kutsun tapahtumaan.

Kuten Frank Bruno? Jätä kommenttisi alle!

SOURCELove Pattaya Thaimaa, Pattaya News
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/