Bangkokista Pattayaan kulkevan moottoritien tiemaksut nousevat, reitin pituus kasvanut

Kuva tietullien keräyskeskuksesta Bangkok-Pattaya-moottoritiellä.

Bangkok – Bangkokista Pattayaan tulevaa tietullien korotusta koskevien online-valitusten ja kritiikin joukossa Highways-osaston (DOH) pääjohtaja Thanin Somboon totesi seuraavaa: ”Bangkok–Pattaya-moottoritien korotettu tiemaksu kattaa pidemmän verkon ja parantaa tien varrella olevia palveluita. yleensä ottaen."

Hän sanoi, että moottoritien uusi tiemaksurakenne, joka tulee voimaan 19. huhtikuuta 2018 ja jossa nelipyöräinen auto maksaa 105 bahtia aiemmasta 60 bahtista, kattaa pidennetyn tien ja tarjoaa parannetut tilat tieverkoston pituuden huomioon ottava suljetun järjestelmän maksun periminen.

Uusi tietulli, joka peritään Chonburi - Pattaya -osuudella, on yhteensä korotus 10 bahtista 60 bahtiin Bangkok - Chonburi -osuuden lisäksi. Suora matka Bangkokista Pattayaan 126 kilometriä pitkää moottoritietä pitkin maksaa 105 bahtia eli alle yhden bahtin kilometriltä.

Chonburi – Pattaya -osuuden tietulli oli aiemmin perimättä, koska maksujen keruujärjestelmää ei ollut asennettu kokonaan. Tielaitoksen mukaan Moottoritieosuutta on tehostettu paremmalla tiepinnalla, paremmalla salaojituksella, paremmalla valaistuksella, vähemmän risteyksiä, parempaa hallintaa ja liikenteen hallintaa 24h-liikenteenohjauskeskuksella.

Me Pattaya Newsissa toivomme teille kaikille turvallista ja onnellista työmatkaa minne ikinä olettekin menossa.

 

Tilaa
SOURCEValtateiden laitos, Bangkok
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/