Epätavallinen yllätyssademyrsky aiheuttaa tulvia Pattayassa

Pattaya Rainstorm 10. tammikuuta 2018.

Aamulla 10. tammikuuta 2018 monet Pattayan työmatkalaiset uivat, kun kaupungissa oli yllätys kauden ulkopuolinen sademyrsky. Tätä pahentaakseen useat sääennustajat ovat ilmoittaneet, että lämpötilat laskevat todennäköisesti tänä viikonloppuna jopa 17 asteeseen, mikä tarkoittaa, että peitot ja kylmäsäätakit ilmestyvät uudelleen vain muutaman viikon kuluttua yllättävän viikon mittaisen "kylmän" jakson jälkeen. Pattayalle.

Pattayan kaupunki kamppailee edelleen säännöllisistä tulvista sademyrskyjen aikana, kun sadevesi virtaa ulos valtamereen. Huolimatta monista yrityksistä ja suuresta rahasummasta, joka on käytetty tämän ongelman korjaamiseen, tulvat jatkuvat. Onneksi tänään tulva laantui vain noin tunnissa ja aamutyöläiset pääsivät jatkamaan päiväänsä.

Tässä on joitain kuvia Thai Visan ja paikan päällä olevien työmatkalaisten luvalla. Me täällä Pattaya Newsissa toivomme, että kaikki lukijamme pysyvät kuivina!

 

Yllätyssademyrsky 10. tammikuuta 2018
Tilaa
SOURCEThaimaan viisumi
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/