Pattayan poliisi haastatteli 25-vuotiasta brittiläistä bargirlin kuolettua asunnossa

Pattayan poliisi haastattelee brittiläistä turistia Reece Vellaa, 25.
Pattayan poliisi haastattelee brittiläistä turistia Reece Vellaa, 25.

Brittiläistä haastateltiin tänään Pattayan poliisiasemalla sen jälkeen, kun hänet pidätettiin asunnon viidennen kerroksen parvekkeelta pudonneen baaritytön kuoleman johdosta.

Reece Vella, 25, Birminghamista, otti Wannipa Janhuathonin, 26, baarista Pattayasta ja palasi Cozy Beach View -huoneistoon, joka sijaitsee lähellä Pratamnuk Hilliä.

Lauantaiaamuna noin kello 5.30 Wannipa syöksyi kuolemaan viidennen kerroksen huoneesta ja herra Vella pakeni paikalta.

Mr. Vella pidätettiin sunnuntai-iltapäivällä ja myönsi pakeneneensa onnettomuuspaikalta paniikkinsa ja järkyttyneensä sekä oleskeluajan ylittymisen vuoksi. Häntä on kuvattu kuulusteltavana Pattayan poliisiasemalla tänä iltapäivänä.

Poliisiluutnantti Narong Chantra, Pattayan poliisin apulaistutkintapäällikkö, sanoi, että Vella oli pidätetty epäiltynä "laiminlyönnistä, joka aiheutti muiden kuoleman", ja pakeni paikalta paniikkiin tietäen, että hän oleskeli maassa laittomasti vanhentuneella viisumilla.

Mr. Chantra kertoi lehdistölle, että CCTV tapauksesta tutkittiin ja hotellissa todisteiden tarkastamisen jälkeen epäiltyksi todettiin 25-vuotias Britannian kansalainen Reece Vella.

– Pidätysmääräys annettiin sen jälkeen, kun todisteet oli esitetty tuomioistuimessa. Poliisin tapaus on, että tapahtumapäivänä herra Vella vieraili baarissa ja tapasi neiti Wannipan, josta he lähtivät Pratamnakissa sijaitsevaan huoneistoon."

"Herra Vella oli shokissa, kun hän kaatui ja tiesi, että hän oli ylittänyt viisuminsa, juoksi karkuun ja piti matkapuhelinta laukussaan ja poistui huoneesta."

"Herra Vella on pidätetty epäiltynä huolimattomuudesta, joka aiheutti muiden kuoleman, viisuminsa ylittämisestä yli 59 päivää ja moottoripyörän varastamisesta yöllä.

"Ulkomaalainen epäilty käsitellään ja asetetaan syytteeseen lain mukaisesti."

Me täällä Pattaya Newsissa tarjoamme lisäpäivityksiä, kun niitä on saatavilla. Ajatuksemme ovat kuolleiden ystävien ja perheen kanssa.

Tilaa
SOURCEPattayan poliisi
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/