Peniksen valkaisutrendi lisääntyy Thaimaassa – mutta onko se vaarallista?

Peniksen valkaisuhoito Lelux Clinicissä Bangkokissa, Thaimaassa.

Bangkokissa sijaitseva plastiikkakirurgian klinikka on noussut otsikoihin Thaimaassa, kun sen kerrotaan jakaneen Facebookissa videon epätavallisesta uudesta "kauneus"hoidosta: peniksen valkaisusta.

"Tänä päivänä monet ihmiset kysyvät siitä. Saamme noin 100 asiakasta kuukaudessa, kolmesta neljään asiakasta päivässä", Lelaxin sairaalan ja klinikan iho- ja laserosaston johtaja Bunthita Wattanasiri kertoi Associated Pressille.

Saksalaisen uutistoimisto dpa:n mukaan toimenpidettä mainostaneen klinikan edustajan keskiviikkona Facebook-kirjoitus oli saanut yli 6,800 22,500 vastausta ja XNUMX XNUMX kommenttia torstaihin mennessä. Me Pattaya Newsissa emme jaa varsinaista videota, mutta tässä on valokuva Bangkokissa sijaitsevalta klinikalta, Lelax Hospital -sairaalalta.

Peniksen valkaisuhoito Lelux Clinicissä Bangkokissa, Thaimaassa.

Ihon valkaisu on iso bisnes. BBC Thai Service raportoi, että valkaisuteollisuus Aasian ja Tyynenmeren alueella mittaa jopa noin 2 miljardia dollaria vuodessa. Mainoksia ihonvalkaisuhoidoista näkyy laajalti mainostauluilla ja sanomalehdissä, kun taas apteekeista on saatavilla ihoa vaalenevia tuotteita.

Kulttuuritrendi johtuu vanhanaikaisesta käsityksestä, jonka mukaan tummempi iho merkitsee kuulumista työväenluokkaan, kun taas vaaleampi iho tarkoittaa sitä, ettei ole koskaan työskennellyt pelloilla.
BBC Thai Service haastatteli yhtä potilasta, joka väitti, että hoito sai hänet tuntemaan olonsa itsevarmemmaksi, ja lainaus "Halusin tuntea itsevarmuutta uimahousuissani."
Torstaina virusuutiset Lelax-hoidosta saivat Thaimaan kansanterveysministeriön varoittamaan peniksen valkaisua, koska se totesi, että se oli vaarallista, ei kivun arvoista ja rahan haaskausta.

Laserhoidot hajottavat ihon pigmentaatiota, ja prosessi voi ehdottomasti olla vaarallinen. BBC Thai Service raportoi, että jos laserin teho on korkea, se voi aiheuttaa punoitusta, verisiä haavaumia ja myöhemmin mahdollisen infektion. Jos laserit ovat vähemmän voimakkaita, se voi aiheuttaa pysyvän pisamiavaikutuksen. Yhdelle kehon herkimmistä alueista se ei näytä olevan riskin arvoista.

Me täällä The Pattaya Newsissa kuitenkin ajattelemme, että siitä tulee todennäköisesti vain suositumpi, koska ihon valkaisu on yleensä niin yleistä ja hyväksyttyä Thaimaassa. Mitä mieltä sinä olet? Jätä kommentti alle ja kerro meille!

Tilaa
SOURCEBBC Thai Service, Lelux Hospital Bangkok, Inverse.com
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/