Vuoden 2004 tsunamin uhrien muistotilaisuudet Etelä-Thaimaassa

Kunnianosoitus Etelä-Thaimaan tsunamin uhreille

Monet Andamaanien rannikkoprovinssit kunnioittivat 26. joulukuuta vuoden 2004 Intian valtameren tsunamin uhreja.

Phang Nga Sitthichai Sakdan maakunnan kuvernööri ja eri järjestöjen edustajat sekä paikalliset ihmiset ja turistit laskivat seppeleitä ja valkoisia ruusuja tsunamissa kuolleiden muistoksi. Uhreille järjestettiin myös uskonnollisia ja ansioiden ansaitsemisseremonioita.

Ban Nam Khem Tsunami Memorial Centerissä Takua Pa -alueella järjestettiin buddhalaisia, islamilaisia ​​ja kristillisiä uskonnollisia seremonioita uhreille. Omaiset toivat mukanaan kuvia, ruokaa ja kukkia. Valkoisia ruusukimppuja asetettiin prinsessa Ubolratana Rajakanyan edesmenneen pojan Khun Poom Jensenin kuvan eteen. Kaikkia uhreja kunnioitettiin ja muisteltiin heitä ja heidän elämäänsä.

Phuketin Mai Khaon hautausmaalla Thalangin apulaispiiripäällikkö Ornanong Thimbua johti muistotilaisuutta Intian valtameren tsunamin 13. vuosipäivän kunniaksi. Uskonnollisten seremonioiden lisäksi seremoniapaikalle pystytettiin 45 maan kansallisliput, joiden kansa oli uhrien joukossa.

Me Pattaya Newsissa ilmaisemme surunvalittelumme ja ajatuksemme syrjään jääneiden ja tämän traagisen tapahtuman uhrien ystäville ja perheille.

Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/